Afdrukken

Informatie Weinhotel Veldenz

Informatie Weinhotel Veldenz

weinhotel veldenz_3

Weinhotel Veldenz is onderdeel van de Enjoy groep. De keten bestaat uit meerdere hotels in Duitsland en onderscheidt zich door all inclusive kortere vakanties aan te bieden. Ook voor de deelnemers aan deze reis is alles inclusief. Het hotel heeft 30 tweepersoons kamers verdeeld over een nieuw deel en een oud gedeelte. Onze kamers zijn geboekt in het nieuwe deel. Een deel van de kamers op de begane grond en een ander deel op de bovenverdieping. De bovenverdiepingen zijn bereikbaar met lift.

Uw kamer is eenvoudig, netjes en schoon. De kamers zijn voorzien van alle gemakken, er is WiFi, een moderne televisie met ontvangst van ook de Nederlandse zenders, tot lokale zenders aan toe. U beschikt over een grote doucheruimte met toilet. De bedden vonden wij uitstekend. Het ontbijt is goed evenals de lunch en het avondeten. Dat over het algemeen uit een driegangenmenu bestaat. De Nederlandse kok komt regelmatig even bij u aan tafel vragen hoe u het eten vind en of u nog iets nodig heeft. De wijn vloeit rijkelijk tijdens het diner. Wij zullen niet elke avond in het hotel eten. Zo dineren wij een keer bij Weingut Hain, na een proeverij en een rondleiding. In het programma geven wij aan wanneer en waar we eten. 

De manager van het hotel is Arthur den Besten. Arthur is voor een deel van onze klanten een bekende want hij heeft een aantal jaren geleden in de winkel meegeholpen. Gastvrijheid en service staan bij Arthur voor alles. En dat is fijn voor ons Wijnen&zn, maar vooral voor onze gasten die mee gaan op deze ontdekkingstocht. 

 

Veldenz is een aangenaam en vriendelijk dorp met verschillende weinstuben en aardige vakwerkhuizen. Loop gerust een rondje door het dorp. Het heeft ook een rijke historie die ver teruggaat en zelfs koninghuizen weet te binden. Boven het dorp torent de oude Burcht Veldenz uit. Helaas niet meer te bezoeken. Veldenz is een goede en rustige uitvalsbasis om de omgeving van de Moezel te verkennen. Veldenz ligt letterlijk midden tussen de wijngaarden en bossen. Voor wie van natuur houdt een mooie plek want vanuit uw hotelkamer kunt u de wijngaarden zien liggen en met wat geluk kunt u de zwijnen vanuit uw hotelkamer spotten. 

weinhotel Veldenz_1