Afdrukken

De Moezel Algemene Voorwaarden

 

Algemene reisvoorwaarden

Aanmelding:
deelname is definitief na schriftelijke aanmelding. U kunt deze aanmelding via de mail doen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  
Na aanmelding ontvangt u een boekingsbevestiging en een factuur. 

Betaling:
Het volledige bedrag van de reis dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de reis, t.w. 29 maart 2018 in ons bezit te zijn. Als het bedrag niet in ons bezit is ontvangt u via de mail een aanmaning. Wij zien uw schriftelijke aanmelding als definitief. Zie hierboven.

Annulering van de reis:
u kunt alleen schriftelijk annuleren. U kunt dit doen via bovenstaand mailadres. Wij verzoeken u om te vragen om een leesbevestiging en een ontvangstbevestiging.
Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt dit doen bij uw verzekeringsmaatschappij of bij uw bank.
Wij berekenen de onderstaande annuleringskosten:
30 dagen voor aanvang van de reis brengen wij u € 100,-- pp in rekening.
14 dagen voor aanvang van de reis brengen wij u € 300,-- pp in rekening.
7 dagen voor aanvang van de reis brengen wij u € 500,-- pp in rekening.
Op de dag van vertrek brengen wij de gehele reissom t.w. € 595,-- in rekening.
Deze bedragen zijn incl. 21% BTW.

Aansprakelijkheid:
wij adviseren u een reisverzekering af te sluiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, verlies van of schade aan eigendommen van deelnemers.  Een reisverzekering dekt deze schade.

Niet doorgaan van de reis:
Wijnen&zn behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen (minder dan 10 personen) tot uiterlijk 3 weken vóór de datum af te zeggen. De deelnemers ontvangen terstond het betaalde bedrag retour.

Aantal deelnemers en definitieve informatie reis:
het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 20.
Ongeveer twee weken voor aanvang van de reis ontvangt u een uitnodiging voor een kennismakingsavond in ons proeflokaal. Uiteraard met een wijn uit de regio en met hapjes. U ontvangt dan het definitieve programma en informatie over de te bezoeken wijnhuizen en algemene informatie.  Indien er vragen zijn kunt u deze stellen.

Vervoer:
U reist met eigen vervoer naar en van het Weinhotel Veldenz, onderdeel van de Enjoy hotelketen. Bij het hotel kunt u kosteloos parkeren.
Voor de activiteiten regelen wij samen met Weinhotel Veldenz het vervoer m.u.v. 1 dag. In het definitieve programma staat precies aangegeven welke dag dit is.

All-Inn service:
In het hotel kunt u zoveel u wilt gebruik maken van koude en warme dranken incl. wijn. Uitzondering is gedistilleerd. Deze worden in rekening gebracht.
Indien er speciale dieetwensen zijn dan horen wij dit graag voorafgaande aan de reis zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
De reis is incl. ontbijt, lunches, diners, proeverijen en toegang tot andere activiteiten, zoals beschreven in het van dag tot dag programma.
Andere kosten komen voor eigen rekening.

In Weinhotel Veldenz wordt Nederlands gesproken.
Vanuit het Hotel vind begeleiding bij deze reis plaats. Uw reisleider van Wijnen&zn is Jan Kalvenhaar, vinoloog.