Afdrukken

Corette wijnen

Land: Frankrijk
Streek: Langeduoc-Rousillion                                                                                                                     

Wijnen & zn heeft ze alle acht voor u klaar staan.  Producent van deze wijnen is Badet Clement. De wijnen komen uit verschillende regio's binnen de Languedoc Roussillon. Het zijn pure en zuivere wijnen voor elke dag. Geweldige huiswijnen door de kwaliteit - prijs verhouding. De prijs voor deze wijnen stijgt elkaar. Kijk voor de prijs in de webshop. Of bestel ze hier. 

Corette chardonnay
: een mooie goudgele kleur met fris fruit en noten. Een klein beetje vanille. De smaak is elegant en mondvullend. 

Corette sauvignon blanc: licht geel van kleur met rijke aromatiche geuren. Een zuurtje van limoen en kruisbes.  

Corette viognier een prachtige, lichte, goudgele kleur en geeft geuren af van exotisch fruit en florale tonen. De smaak is krachtig en rijk. De wijn heeft een vettige structuur en is rond, maar fris van smaak. Zachte finale met honing als toegift.

Corette muscat: Een bijzondere Corette die beperkt beschikbaar is. Eigenlijk alleen een seizoensproduct. Wij hebben de hand weten te leggen op een kleine hoeveelheid flessen.
De wijn is lichtgeel met een zweempje groen. Een intense aangename aromatische geur van de muskaat druif samen met bloemen geuren.  De smaak is levendig, fris, rijk en subtiel mineralig. Niet leverbaar. 

Corette cabernet sauvignon heeft een mooie donkerrode kleur en geeft geuren af van rood fruit en specerijen. Een elegante en complexe wijn.

Corette merlot heeft een donkere kleur en geeft geuren af van cassis, bramen en een vleugje kaneel. In de mond is hij vol, rond, rijk en fluwelig. Een zeer toegankelijke en tegelijertijd karaktervolle wijn.

Corette pinot noir heeft een heldere, fonkelende kleur en geeft geuren af van rood fruit & specerijen. Ronde, frisse, fruitige wijn met een elegant en toegankelijk karakter.

Corette syrah heeft een intens donkere kleur en geeft geuren af van donker fruit zoals bramen, pruimen met een vleugje kaneel. De smaak is stevig en complex met een lange en fluwelige finale.

Corette cinsault rosé heeft een voor de streek typerende lichte zalmachtige kleur en geeft geuren af van fruit als aardbei en framboos. De smaak is droog en elegant met verkwikkende frisheid.

Corette is een serie 'cépagewijnen' die uitsluitend voorbestemd is voor de betere HoReCa en top wijnhandel. Het zijn acht top wijnen van goede kwaliteit waar we trots op zijn om ze tot onze huiswijn te mogen rekenen.  Bestel ze hier

 

 corettechardonay