Afdrukken

Verpakkingen

Wijnen&zn kan uw geschenken verpakken op verschillende manieren. Uiteraard hebben wij de gewone cadeauverpakking bestaande uit kleurige papieren zakjes, ingetogen wijntassen etc. Wij hebben dozen en houtenkisten. Luxe en eenvoudige verpakking. En voor de kerst zorgen we voor extra feestelijke kerstverpakkingen. 

Onze standaard cadeauverpakking is folie. Zoals u hiernaast ziet afgebeeld. Wij binden de folie aan de bovenzijde dicht met feestelijk krullint. Indien gewenst kan er bedje van houtwol onder de fles worden geplaatst voor een gezellige uitstraling. Uw geschenk is door de folie direct zichtbaar. Voor het maken van relatiegeschenken boven de 10 stuks dan brengen wij voor deze verpakking € 0,25 per stuk in rekening incl. houtwol. 

Komt u in de winkel en geeft u de fles cadeau dan is deze verpakking gratis. 

Alle flessen worden door ons voorzien van een sticker van Wijnen&zn. De reden dat wij dit doen is dat wijn een natuurproduct is. En natuurproducten kunnen af en toe foutjes hebben. Zo ook wijn. De ontvanger van uw cadeau kan dan met ons contact opnemen. 

Gloeiwijn1

U kunt uw wijn in een speciale wijnkoker laten verpakken. De zwarte koker op de foto hiernaast kost € 2,00 pst. 

Het blik met de tekst Terugblik Vooruitblik is uitermate geschikt voor kerstwijn of een Oud en Nieuw cadeau. Overigens voor een jubileum of afscheid ook heel toepasselijk. Het blik kost € 5,-- pst. 

relatiegeschenken _2

Uiteraard heeft Wijnen&zn ook wijnkisten. Uw wijncadeau in een houtenkist is altijd een geslaagd cadeau.
De kisten leveren wij in
1 vak,
2 vaks,
3 vaks, tot zesvaks aan toe. We vullen de vakken met houtwol. 
En als u in de kist een vak wilt inruimen dat we vullen met lekkers (fuet, paté, chocolade..) dan is dat natuurlijk mogelijk Bovenstaande prijzen zijn incl. de houtwol.  

 wijnkist 3_vaks_met_deksel_Wijnenzn

Er is veel mogelijk om wijn in te verpakken. Zo hebben wij de leuke Proost dozen in het wit en het zwart. Alleen voor 2 flessen.
Prijs 2 flesdoos € 2,50 pst. 


 flesdoos 2_proost_zwart_2

Vogelhuizen van s-Heerenloo uit Apeldoorn.  
Ze worden speciaal voor ons gemaakt en zijn elke keer net even wat anders. Het leuke er aan is dat ze echt gebruikt kunnen worden. Het proefexemplaar heeft bij ons een plekje in de tuin gekregen vorig jaar tot groot genoegen van ons en een mezenpaar. Het zijn stevige vogelhuizen, waar het dak van af kan en waar u de fles in kunt stoppen. Een machtig cadeau, leuk voor vaderdag en Sinterklaas.
Omdat ze speciaal voor ons gemaakt worden is de oplage laag. Maximaal 20 vogelhuizen per keer.  
Prijs van deze exclusieve verpakking is € 19,95. vogelhuis

O, wat zijn ze mooi. Deze tot tafeltje om te bouwen cadeaudozen van Dutch Design. Een leuker cadeau om te geven is er eigenlijk niet omdat de verpakking op zich al een cadeau is. Er kunnen 2 flessen, 3 flessen of 4 flessen in. Wij vullen de doos nog wat op met houtwal voor een voller effect. Ook heel leuk om er andere lekkernijen bij te stoppen zoals Veluws stoofpotje, Veluwse paté, Veluws water voor een echt oerhollands cadeau. 

dutch design_chair

Maximale belasting: met gemak 200 kg. Hebben we uitgeprobeerd in de winkel. Als u wilt proefzitten dan kan dat. Prijs doos zonder houtwol is € 12,50. 
Houtwol € 1,-- per doos. 

Technische details
Afmetingen:
30 x 30 x 34 cm = 30,6 liter
gewicht: 1078 gram

Kenmerken:

  • FSC gecertificeerd karton
  • Internationaal gepatenteerd
  • 100% recyclebaar
  • Nederlands product, volledig in Nederland geproduceerd

 
doos gewijzigd_formaat