Afdrukken

Relatiegeschenken, de smaak van Wijnen...

ZELF SAMENSTELLEN? 

Laat uw eigen smaak voor wijn leeding zijn bij uw cadeau. Dan geeft u pas een persoonlijke gift. De ontvanger zal kerstboxuw persoonlijke aandacht op prijs stellen. 

Wilt u zelf uw pakket samenstellen ga dan naar onze webshop en kies welke wijn u wilt geven. Prijzen staan erbij.klik hier voor de webshop
Kies de verpakking die u leuk vindt. Zie verpakkingen onder relatiegeschenken.klik hier
Wilt u een wijn-spijs pakket kies welke spijs u er bij wilt. Zie food onder relatiegeschenken. Wij kunnen ook een aantal harde kazen leveren zoals parmezaanse kaas. Deze staan niet op onze site. klik hier 
Wilt u liever een leuk wijnaccessoire kies welke u wilt. Zie accessoires onder relatiegeschenken. klik hier
Geef aan of u de pakketten ophaald of bezorgd wilt hebben.
Vervolgens vraagt u een offerte aan via de mail. klik hier
Binnen 24 uur heeft u de offerte in huis. 

Vindt u het aardig om een persoonlijke wenskaart in het pakket te doen? U levert de kaart aan en wij voegen die toe.

Na uw opdrachtbevestiging zorgen wij dat de pakketten op het afgesproken moment voor u klaar staan of worden bezorgd. 


HULP NODIG?

Wij kunnen u ook helpen bij het samenstellen van het pakket en adviseren u graag over de wijn. Wijnen&zn helpt ook verder en neemt graag het regelwerk uit uw handen. Bespreek dit met Jan Kalvenhaar. Wij regelen wijnen, glaswerk, speciale gifts zoals whisky of grappa. Of speciale geschenken tot lichtgevende badeenden met fonkelwijn aan toe. Wilt u bijzonder fijn glaswerk (kristal) dan raden wij u de wijnglazen van Riedel aan. Standaard leveren wij de glazen uit de O-serie en Vinum. (meer informatie Riedekerstcadeaul)   

En als u de bezorging uit handen wilt geven dan kan dat ook. 
Wij raden u aan niet te laat in december te bestellen. De maand december is erg druk en onze ervaring is dat dan niet alle producten meer leverbaar zijn. Dat geldt ook voor verpakkingsmateriaal. 

Om u te inspireren treft u hieronder een aantal voorbeelden zoals wij deze de afgelopen jaren voor onze zakelijke klanten mochten maken. U kunt ook om een van deze pakketten vragen. In de winkel hebben wij gedurende de maand december verschillen pakketten voor u klaar staan. Allemaal feestelijk verpakt. Kom een kijkje nemen aan de Koninginnelaan 40. 


Gluhweinpakket 
Na een winterse wandeling samen gezellig gluhwein maken. De heerlijke geur waarmee u uw huis opwarmt en u zelf. 
Het pakket bestaat uit een goede rode Spaanse wijn (licht zoet en licht houtgerijpt), de kruiden en suiker, citrusfruit en cognac.
Natuurlijk leveren wij ook het recept er bij. Het pakket is verpakt in folie.
Prijs: € 13,50
Gloeiwijn1 
 

Een oerhollands cadeau
De echte jenever en korenwijn komt van  Zuidam. Ambachtelijk gemaakt. Van hele jonge tot hele oude en van 1/2 flessen tot 1/1 flessen. U kunt er voor bij ons terecht. Prijsindicatie: jonge jenever 1/2 fles € 11,95
Deze prijs is zonder het houten kistje en glas. .

  

 Zuiddam met_glas_Wijnenzn

 

Whisky van Nederlandse bodem
De grote droom van whiskyliefhebber en master distiller Patrick van Zuidam was altijd om een eigen whisky te maken. Het resultaat: de eerste Nederlandse whisky: Millstone.Het assortiment van de Millstone bestaat uit 7 whisky's, waaronder de PX Casc. Gerijpt op de vaten van Pedro Ximinez. Iets wat ons wel aanspreekt. De PX verkopen wij ook in de winkel. Kijk in onze webshop. Alle Millstone whisky's kunnen wij voor u bestellen.
Kom langs in de winkel voor het whisky assortiment. De whisky's staan niet in onze webshop.   
 


 millstone home-1

Groot Geluk 
Een van onze successen is dit feestelijke pakket waar u zeker succes mee heeft. 
Een fles sparkling wine van Groot Geluk en een Staatslot. U bepaalt zelf of dit 1/5 een half of een heel staatslot is. Standaard ingepakt in folie, maar natuurlijk kan dit ook in een wijndoos of kistje. 

In folie € 17,95 (1/5 lot) of
In folie € 29,95 (heel lot).

groot geluk_staatslot_2

 

Het zwoele zoet van PX
PX is een specifieke spaanse druivensoort en levert een zeer rijpe en zoete wijn, krachtig in smaak, beetje sinaasappel, vijg, koffie, chocolade. Kortom een geweldige dessertwijn die prachtig combineert met chocolade of met blauwe aderkazen. Wij leveren deze PX graag in combinatie met zware chocolade brokken van Banketbakkerij Maassen. Beter is er niet. 1/2 fles PX van Bodega Toro de Albala en 200 gr. chocolade € 22,95 

.

 

 

PX met_chocolade_2

Het Veluwe pakket
Het pakket staat symbool voor alles wat goed is en van de Veluwe komt. Heerlijke Veluwse wijn of een lekkere koffielikeur van de Wijngaard Telgt.  Prachtig Veluws bronwater van een bron op 159 meter diepte. Een mooi en lekker stoofpotje van wild zwijn of hert. Een lekkere jam gemaakt met echte bosbessen. Zo uit het bos.
Wij stellen het graag voor u samen.

Wij hebben de onderstaande Veluwse producten voor u:

159 bronwater per literfles € 2,50
Veluws Stoofpotje blik 400 gr. € 10,95
Veluwse wildpaté € 5,50
Veluwse bosbessenjam 225 gr  € 3,50 

veluwe pakket


Een cadeau om op te eten
Geef een aanschuiftafel cadeau.

Wijnen&zn organiseert een aantal keren per jaar een bijzondere proeverij waarbij eten en wijn centraal staan. U schuift letterlijk bij ons aan in ons proeflokaal. Uw tafelheer is meestal een wijnproducent die u vertelt over zijn wijnen en zijn bedrijf. Onze kok kookt de sterren van de hemel en voor bij deze wijnen een speciaal menu samen gesteld. De prijs van de aanschuiftafels liggen rond de € 65,-- pp. Meer weten klik door

 

aanschuiftafel

High Wine cadeau
Vindt u het leuk om een cadeau te geven om op te eten maar kiest u liever eenvoudiger? Geef een High Wine cadeau. Elke laatste zaterdag van de maand organiseren wij de High Wine. Afhankelijk van weer en jaargetijde worden de wijnen en de hapjes gekozen.

De High Wine kost vanaf 1 januari 2018 € 25,00 pp.  
Meer informatie klik hier  

high wine_parijs

Dichter bij Wijnen
Wie een echt persoonlijk cadeau wil geven geeft dit gedichtenbundeltje bij een mooie fles wijn cadeau. Aad van der Waal is in 2017 stadsdichter van Apeldoorn geworden. Dat maakt dit boekje al bijzonder. Omdat Aad de bundeltjes speciaal voor Wijnen&zn schrijft en het alleen bij ons verkrijgbaar is, is het een heel persoonlijk cadeau. Gedichten over wijnen, wijnhuizen, het effect van de wijn op de mens. Ontroerend en lachtwekkend.
Kies het boekje met het gedicht over het wijnhuis Weinbach (Elzas) met een mooie fles wijn van Weinbach.
Bijzonder en persoonlijk, ... genieten maar. 
Boekje
 € 3,50
Een maal per jaar organiseert Wijnen&zn samen met Aad van der Waal de aanschuiftafel Dichter bij Wijnen. 

dichter bij_wijnen_boekje