Afdrukken

High Wine, kwaliteit in wijn en eten

Op de laatste zaterdag van de maand serveren wij onze High Wine. Kwaliteit in wijn en eten. 
U gaat bij een bijzondere wijnhandel op bezoek en geniet van de High Wine in ons gezellige proeflokaal.  U krijgt een plateau met verschillende warme en koude hapjes en gerechtjes waar Jan Kalvenhaar, vinoloog en eigenaar van WIjnen&zn, de wijnen bij heeft uitgezocht. De wijnen zijn absoluut van een goed niveau en u maakt zelf uw keuze uit wit, rose of rood. Indien gewenst geven we uitleg over de wijnen of de wijn/spijs combinatie. De wijnen en gerechtjes zijn seizoensgebonden.
high wine_bij_wijnenzn_2Als u mee wilt doen met de HIgh Wine maar geen wijn drinkt dan serveren wij voor u iets anders.
WIj hebben diverse sapjes, frisdrank, thee of koffie. 

Wij serveren alleen wijnen die ook in de winkel worden verkocht en garanderen kwaliteitswijnen. Wij hebben een flink assortiment biologisch en biologisch dynamische wijnen. De kosten van de High Wine zijn € 27,50 pp. Graag reserveren via tel. 055-5788222.
Als er speciale dieetwensen zijn of u wilt vegetarisch eten laat het even weten, dan proberen wij hier rekening mee te houden. 
U kunt voor de High Wine vanaf 15.00 uur terecht, de laatste mogelijkheid om te starten is tussen 17.00 en 18.00 uur. 
De High Wine is maagvullend en geschikt als brunche, zeer uitgebreide borrel of licht diner. 

Kunt u niet op de laatste zaterdag van de maand maar wilt u met een gezelschap een High Wine organiseren dan kan dat ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wijnen&zn is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Tegen meerkosten openen wij ook de deuren op maandag of zondag of in de avonduren. Zijn er specifieke wijnwensen dan kunnen we daar rekening mee houden. Bovenstaande prijs is dan een indicatie. 

Tijdens proeverijen maakt u zelf een keus uit de wijnen op de proeftafel. U bezoekt eerst de proeverij en gaat daarna aan tafel.