Afdrukken

Proeverijen met een persoonlijke touch

Het is mogelijk om bij Wijnen & zn. met een select gezelschap uw eigen proeverij te houden. Zowel zakelijk als privé. U bent in de proefruimte welkom met maximaal 25 personen. borrelWat denkt u van een zakelijke bijeenkomst met een knipoog naar wijn en eten? Wij verzorgen de wijnen en de hapjes en u zorgt voor uw zakelijke boodschap. 
En als u meer wilt voor uw gezelschap wat denkt u van een 'proefles' of uw eigen kok die heerlijk voor u kookt? Veel bedrijven zijn u inmiddels voorgegaan en de reacties zijn enthousiast. 

Of heeft u een feestelijke gebeurtenis te vieren, uw verjaardag, jubileum of wilt u gewoon lekker onder elkaar met vrienden een gezellige avond hebben? Ook dan kunt u bij ons terecht, ook met een klein gezelschap. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hieronder een aantal voorbeelden. 

Kleine proeverij van 5 wijnen
We gebruiken voor deze kleine proeverij de wijnen uit de Corette lijn, goede franse wijnen gemaakt van 1 druifsoort. U leert de verschillende druivensoorten aan de hand van deze wijnen herkennen en u leert welke druifsoort u het lekkerste vind. We laten u zien hoe u wijn beoordeelt en hoe u het beste kunt proeven. Op de proeftafel staan 2 witte en 3 rode wijnen. Tijdsduur van deze proeverij is ongeveer 1 1/2 uur.
Kostenindicatie: bij minimum deelname vanaf 8 personen € 12,50 pp. 

Eenvoudige proeverij van 8 wijnen en kleine eenvoudige hapjes
U krijgt uitleg over de wijnen, herkomst, druifsoort en producent. We laten u zien hoe u wijn beoordeelt en hoe u het beste kunt proeven. We testen glazen uit. Indien gewenst sluiten we af met koffie. De prijs van de proeverij is afhankelijk van uw wijnkeuze en de grootte van het gezelschap.
Tijdsduur van de proeverij is ongeveer 2 tot 2 1/2uur.
Kostenindicatie: bij minimum deelname vanaf 8 personen € 17,50 pp. high wine_parijs

Uitgebreide proeverij van 8 wijnen en hapjes zowel warm als koud.
Deze proeverij gaat over proeven, combineren van smaken en genieten. U wordt op het verkeerde been en op het goede been gezet. U krijgt uiteraard uitleg over de wijnen, herkomst, druifsoort e.d. U krijgt uitleg over hoe u het beste wijn kunt beoordelen en proeven. Maar het draait vooral om wat eten met wijn doet en andersom en het waarom. We laten u zien  wat mooie combinaties zijn en wat beter vermeden kan worden. U leert experimenteren met wijn en eten en begrijpt na deze proeverij beter waarom de ene wijn wel een gerecht aanvult en een andere wijn niet. We sluiten altijd af met koffie.
Tijdsduur van de proeverij ligt tussen de 2 tot 3 uur.
De prijs voor deze uitgebreide proeverij is afhankelijk van uw wijnkeus en het aantal deelnemers.
Ter indicatie € 30,-- pp bij minimum deelname vanaf 8 personen.

Uitgebreide proeverij met diner
U biedt uw gezelschap een gezellige, authentieke avond die geheel draait om genieten, smaak en proeven.De kleine hapjes zijn hier vervangen voor een geheel diner van vier gangen. En u proeft in totaal 6 wijnen. U start met een amuse vooraf en eindigt met een zoet dessert waarna wij koffie serveren.
Voorbeeld: Uw voorkeur gaat uit naar Italiaanse wijnen en een Italiaans menu waaronder Toscaans konijn of een Italiaanse runderstoofpot. Chocoladelava met rood fruit toe of onvervalste Tiramisu. Uiteraard bespreken we het menu met u.

wild en_wijnenTijdsduur van deze proeverij is avondvullend.
De prijs van deze proeverij is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.
Prijsindicatie vanaf € 45,-- pp bij minimum deelname vanaf 8 personen, 6 wijnen en viergangen diner.
Bij deelname vanaf 15 personen huren wij een van onze chefkoks in.
Bovenstaande prijzen zijn een indicatie. De prijs is altijd afhankelijk van de wijnen die u wilt proeven. In bovenstaande voorbeelden is uitgegaan van wijnen tussen de € 5,-- en de € 10,--.

Bijzonderheden
Wilt u uw proeverij op zaterdagavond op of zondag houden dan wordt een toeslag van € 50,-- gerekend. Deze € 50,-- wordt niet in rekening gebracht als uw gezelschap aan het einde van de proeverij voor een minimum bedrag van € 200,-- aan wijn of andere producten bij ons koopt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kunt u telefonisch doen via 055-5788222 (di t/m za) of kom even bij ons langs, dan kunt u direct het proeflokaal zien. U kunt ons ook mailen via deze link 

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten die wij organiseren dan kunt u zich abonneren op onze Nieuwsbrief. Stuur ons een mail met uw adresgegevens en Nieuwsbrief klik hier

Deze pagina is herzien p 1-12-2017.