Afdrukken

Kookstudio Amsterdam - Frankrijk


 

Kookstudio Amsterdam en Kookstudio Frankrijk zijn beiden een begrip in de Amsterdamse Pijp. Dat is niet zomaar, want daar gebeurd ook iets bijzonders onder de bezielende begeleiding van Rob van Zijst. Rob is een van de koks die Wijnen&zn inhuurt voor de aanschuiftafel. Het zijn gezellige en en zeer informele avonden als Rob kookt.  Deelnemers kunnen gerust een kijkje in de keuken nemen en uitleg vragen over hoe iets klaagemaakt moet worden. Rob geeft de uitleg van harte. Vooraf krijgt Rob de wijnen waar bij gekookt wordt om te proeven en het menu samen te stellen. Zo ontstaat een compleet geheel waarbij smaken op elkaar zijn afgestemd. En dat is wat Wijnen&zn nastreeft, mooie combinaties maken en de klant laten genieten van mooie wijn-spijjs combinaties. kookstudio fr 

Rob van Zijst was leraar koken, adjunct-directeur aan de Hotelschool Amsterdam en restauranthouder van restaurant Dwars in Amsterdam. Nu is hij het gezicht en het brein achter de alom bekende en populaire Kookstudio Amsterdam in de Amsterdamse Pijp. Hier worden Bourgondische kookworkshops gegeven en kunt u de basistechnieken van het koken nog leren. Zonder poespas en moeilijk gedoe. Op een eerlijke en ambachtelijke wijze.

Kookstudio Amsterdam heeft een unieke formule op het gebied van kookcursussen en workshops. Onder leiding van een professioneel team volg je een gezellige en culinaire workshop. Natuurlijk voor je plezier, maar ook om iets te leren! De formule van Kookstudio Amsterdam is zeer geschikt als bedrijfsuitje of training, maar ook leuk voor een vrijgezellenfeest of je eigen verjaardag. In de workshops staan het gevoel voor kwaliteit, de kennis van zaken en de heerlijke Bourgondische keuken garant voor een culinair succes en een geslaagde avond!

En voor een ieder die liever in het buitenland een opleiding volgt verwijzen we naar Rob zijn Kookstudio in Frankrijk. Kookstudio Frankrijk -de naam zegt het al- kent 'het culinaire' als rode draad in haar bestaan. Na jarenlang succesvol in Amsterdam te hebben gedraaid is Rob ook sinds 2009 actief in Frankrijk. Met een heel team verzorgen ze een 'table d'hôte' voor gasten die in de buurt een huis huren of voor passanten die tevens bij de Kookstudio komen overnachten.

Daarnaast verzorgt de Kookstudio Frankrijk jaarlijks een 'tour de France culinair' waarin dagelijks kookworkshops worden gevolgd voorafgegaan door bezoek aan lokale markten. Deze workshops zijn ook los te volgen of als onderdeel van een creatieve week.

Meer informatie over Kookstudio Amsterdam zie site
Meer informatie over Kookstudio Frankrijk zie site

 Wilt u op de hoogte blijven van onze aktiviteiten abonneer u dan op onze Nieuwsbrief. Stuur een mail met uw adresgegevens en Nieuwsbrief klik hier