Afdrukken

Menu Dineren op de Hei

Bas Ysbrandy is de kok die deze avond voor u kookt. Hij kookt op grote gesloten BBQ maar maakt geen BBQ etentje voor u.
U krijgt een 5-gangen diner in stijl. Interesse om te kijken hoe dat gaat op een Kamado, geen enkel probleem voor Bas, 
u bent van harte welkom. 

kamado

We starten (het wordt bijna een ritueel) met een mouserende wijn om u te ontvangen en we eindigen met een zoete wijn bij het dessert. In totaal serveren wij u 6 wijnen. Indien gewenst kunt u na afloop van het diner de wijnen bij Jan Kalvenhaar bestellen. 

 

Schaapjes amuse
Een amuse van crëme van schapenkaas,
pijnboompitjes en honing op een noten salade.


Uit Spanje
Oven gegaarde gamba's in aioli
gedresseerd met cashewnootjes en geserveerd met een truffel pesto broodje
(het gerecht wordt koud geserveerd)

 

La Ratte di Parma met een Amsterdams accentchampagnebubbels
Coppa di Parma op een salade van La Ratte aardappeltje en Amsterdamse uitjes 


Eendenborst

Gebakken eendenborst op een stampotje van witlof en snijbonen
met een jus van passievrucht.


Moeders dessert

Hangop met verse mango,
kruim van amandelkoek en basilicumsiroop.

 

Op tafel verse broodjes en roomboter. 

Wij schenken bij deze gerechten passende wijnen. Jan Kalvenhaar zal de wijnen toelichten. 
Drinkt u geen wijn maar wilt u sapjes geeft u dit dan aan bij het reserveren. 
Bent u vegetariër of ergens allergisch voor dan horen wij dit graag van u om u een alternatief te bieden.
Geef dit uiterlijk 18 augustus via de mail aan ons door.