proeverijen

Afdrukken

Algemene informatie proeverijen

PROEVERIJEN voor iedereen

"Inloop proeverij"
Wijnen&zn organiseert verschillende soorten wijnproeverijen waarvoor u zich niet hoeft op te geven. U kunt in de middag binnenlopen en direct meedoen. 

Personeel met kennis van zaken staat u te woord en helpt u met de proeverij en geeft uitleg waar nodig. U kunt uiteraard alles vragen over de wijnen. 
Wijnen&zn heeft een voorjaarsproeverij, een proeverij in de zomer, de proeverij tijdens het nazomerfeest en een proeverij in het najaar. Kijk voor meer informatie op onze site of abonneer u op de nieuwsbrief. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de proeverijen, evenementen en aanbiedingen. 

"Thema proeverij"
Naast deze proeverijen bieden wij u ook proeverijen die meer land of thema gericht zijn. U krijgt dan specifieke wijnen te proeven en meer uitleg over de achtergrond van de wijnen, de druifsoort en het productieproces en uiteraard ook over het wijnhuis. Voor deze proeverijen kunt u zich via de website aanmelden. Ook deze proeverijen publiceren wij op onze site en in onze nieuwsbrief. Vaak wordt de thema proeverij gecombineerd met hapjes of een diner zodat u de wijnen kunt proeven in combinatie met eten. 

"Wijn en spijs"
Wilt u specifiek meer weten over hoe wijn en eten te combineren zijn en wat wel en wat beter kunt kan? Dan is de wijn&spijs proeverij voor u een aanrader. Ook hier vindt u de informatie over op onze site of in onze nieuwsbrief. De Wijn&Spijs proeverij is meer een workshop waarin u van alles leert maar vooral zelf uitprobeerd. Want tenslotte is smaak en iets lekker vinden een heel persoonlijk gegeven. Zie voor meer informatie de pagina Speciale proeverijen. 

"Aanschuiftafels"
Een paar keer per jaar organiseren wij aanschuiftafels. In ons proeflokaal schuift u aan en een kok kookt voor u prachtige gerechten. Ook kunt u mee doen met Dineren op de Heide of Wild, wandelen en wijn. Deze worden georganiseerd in samenwerking met de schaapskooi in Ermelo. Meer weten ga dan naar de pagina aanschuiftafel. 

"High Wine"
Elke laatste zaterdag van de maand kunt u gebruik maken van High Wine. Voor meer informatie ga naar de pagina High Wine. 

"Privé proeverij"
Wilt u uw eigen proeverij organiseren met privé gezelschap, dan kan dat ook. U bent van harte welkom met uw gezelschap in ons proeflokaal. Veel is mogelijk ook in weekenden. Hou er wel rekening mee dat er voor zaterdagavond en zondag een toeslag wordt berekend. Meer informatie kunt u vinden op de pagina Speciale proeverijen. 

"Whisky proeverij"
Naast wijnen heeft Wijnen&zn ook een aardig assortiment whiskys. Eenmaal per jaar organiseren wij een speciale whisky proeverij voor onze klanten. Dit doen wij in samenwerking met whiskyconnasseur Wim Wamelink. Dit zijn informatieve en vooral gezellige proeverijen die ook leuk zijn voor een beginnende whisky drinker. 

Meer weten over proeverijen, neem dan contact met ons op. dat kan via de mail of telefonisch. 

Jan Kalvenhaar
Jannie Oosterhuis