• wijnen-slide-01
  • wijnen-slide-03
  • wijnen-slide-04
  • wijnen-slide-05
  • wijnen-slide-06
  • wijnen-slide-07

OLLOLAI LIMONELLO MET EEN TWISTWijnenzn limonello
Inmiddels beroemd en gewild de Limonello met een twist van Sandra en Marcello uit het programma van RTL-4. € 19,95
In de winkel verkrijgbaar en Via de webshop.
door hier te klikken
. 


flessen


INLOOPPROEVERIJ WINTER EN KERST
24 november v.a. 14.00 uur

De fijnste winter- en kerstwijnen zetten we voor u open.
Van fonkelend diep rood tot licht wit.
U kunt bij ons binnen lopen vanaf 14.00 uur tot eind van de dag. Daarna kunt u aanschuiven bij onze High Wine / diner. 
U kunt zo'n 24 wijnen komen proeven waaronder een paar nieuwe aanwinsten uit eigen import en nieuw binnen gekomen eigen import. Vorige keer miste u de aangekondigde champagnes van Guy de Chassey, grand cru en champagne Charpentier tradition brut. Helaas onze fout. Deze keer staan ze op onze proeftafel. Ook nieuw en op de proeftafel is de Cremant d'Alsace van Francois Lipp. 
Verder staan o.a. voor u open:
La Granja van Allejandro Fernandez (Spanje). Onze aanbiedingswijn van november. 
Chateau Balsemine (Gaillac-Frankrijk)
Wirra Wirra (Australië)
Salentein (Argentinië)
Altaïr (hopen we op tijd binnen te krijgen, er zijn problemen met het vervoer vanuit Chili). 


HIGH WINE 
24 november v.a. 15.00 uur
Dit is de laatste High Wine van dit jaar en om die reden geven wij een bijzondere twist aan deze High Wine. Op 24 november staat de High Wine in het teken van de herfst en de winter. De High Wine bestaat uit verschillende hapjes warm en koud waarbij wij u drie glazen wijn schenken. U kunt uw keuze maken uit een deel van de wijnen van de proeverij. Wij geven u desgewenst een wijnadvies. Extra gezellig om eerst de proeverij te bezoeken en dan aan te schuiven in ons proeflokaal en u te laten verwennen. U bent vanaf 15.00 uur welkom om mee te eten. De prijs voor deze high wine is  € 25,-- pp. Graag vooraf reserveren (055-5788222). 

 

High wine_bij_wijnenzn3

 

AANBIEDINGEN  november 2018

La Granja 
Van € 14,95 voor slechts € 9,95

In november is deze krachtparser van Allejandro in de aanbieding. Van € 14,95 voor slechts € 9, 95 wees er snel bij want op=opAlejandro Fernndez_Dehesa_La_Granja1

In de jaren negentig van de vorige eeuw kocht Alejandro Fernández een uniek domein in het historische Zamora. Toen nog een vergeten wijnstreek. Deze regio ten westen van Toro was al bij de Romeinen bekend als uitstekende plek voor wijnbouw. Het 800 hectare grote domein bestaat uit bos en landbouw, met kikkererwten, schapen, koeien en 250 hectare wijngaard. Misschien wel het meest in het oog springend zijn de indrukwekkende wijnkelders die hier halverwege de achttiende eeuw zijn gegraven. Ze bieden perfecte condities voor de rijping van de wijnen. De wijn, die gemaakt wordt van druiven van oude stokken en daarna een houtlagering van 24 maanden krijgt.

Mooi donker kersenrood van kleur met een granaatrode ring. Warm en aromatisch in de neus met zuivere nuances van getoast hout, zwart en rood fruit en een hint van specerijen. In de mond vol, rond en mild, goed evenwicht tussen het rijpe fruit en de tannines van het hout, met een hint van zwoele vanille in de lange en aanhoudende afdronk. Bestel hem hier.


KERSTGESCHENKEN / KERSTPAKKETTEN
Bent u op zoek naar originele kerstgeschenken voor uw bedrijf of voor thuis onder de kerstboom? Roep onze hulp in. Wijnen&zn helpt u om een zo origineel mogelijk geschenk te bedenken op het gebied van wijnen, whisky's en ander gedistilleerd. Wij hebben tevens een uitgebreid assortiment glaswerk en kunnen bijna alles leveren. Neem tijdig met ons contact op voor een offerte. Voor mogelijkheden klik hier 
kerstbox

 

NIEUW BINNEN

Galil Mountain 'Ela rood 2014 (Israel)
Naast Libanese wijnen hebben we nu ook een Israelische wijn in het assortiment opgenomen. Een unieke blend van Syrah en Barbera. Spannende complexe wijn. Mooie structuur met klasse en lengte. Een voorbeeld van hedendaagse wijnbouw in de hoge heuvels even zuidelijk van Libanon (Upper Galilee).


Bezorgen
Wijnen&zn bezorgt uw bestelling kosteloos in Apeldoorn, Ermelo, Harderwijk en Putten. Daar buiten brengen wij kosten in rekening afhankelijk van het aantal km. Van dinsdag t/m zaterdag voor 18.00 bestelt betekent in bovengenoemde gemeenten meestal dezelfde avond in huis. Bestelt u wijnen via de webshop dan worden deze door een bezorgdienst bij u afgeleverd. 

 

Webshop
De webshop is geheel op veiligheid getest en goed bevonden. Voor u makkelijk met zoeken en u kunt vanuit uw stoel uw inkopen doen bij Wijnen&zn. Niet al onze wijnen staan in de shop maar de meeste inmiddels wel. Let op met het reserveren van de aanschuiftafel en het opgeven voor cursussen dat er geen bezorgkosten worden berekend. Neem in dat geval contact met ons op.

Nieuwsbrief 
Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten, aanbiedingen etc. wij verzenden onregelmatig een nieuwsbrief. Indien u onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt zich hier aanmelden.LogoWijnen.
kunt ons ook volgen op facebook en like onze pagina. of volg ons via twitter

 

wijnen-slide-02