Afdrukken

Basiscursus

Geef u op voor de basisopleiding bij Wijnen&zn.

Op zaterdag 3 juni a.s. kunt u van 10.00 tot 17.00 uur bij Wijnen&zn de basiscursus volgen die de opstap is naar de SDEN 2 cursus. 

De basiscursus is gericht op het genieten en het spelenderwijs leren van de wijntheorie en achtergronden over wijn. Centrale vragen zijn waar liggen je voorkeuren voor wijn, hoe je iets makkelijker kunt kiezen, hoe maak je mooie combinaties  met eten. Ook wijnweetjes komen aan de orde. Die dingen die leuk zijn om te weten. 
Als u deze cursus gevolgd heeft kunt u bij Wijnen&zn zelf op jacht naar die ene bijzondere wijn en heeft u een goede basis voor uw eigen wijnvakantie in het buitenland. Proeverijen zijn na deze cursus een leuke uitdaging en geen moeilijke excercitie meer. U weet hoe u het beste kunt proeven, hoe u uw aantekeningen kunt maken en druivensoorten makkelijk kunt herkennen. 

We gaan een dag lang met allerhande wijnstijlen, diverse druivenrassen en verschillende wijnen aan de gang. Heel interactief met de neus in de wijn! Aan het einde van de cursus doen we een proefexamen. 

Proeft het hierna naar meer? De basiscursus is een goede opstap naar de SDEN 2 cursus (wijnoorkonde) en SDEN 3 (wijnbrevet). Wijnen&zn. geeft deze cursus ook, let op de aankondigingen. 

IMG-20120920-00009

Kosten: € 99,00 incl. proefformulieren, wijnen en handout. Wij zorgen voor wat hapjes tussen door. En tussen de middag serveren we een huisgemaakte soep met broodjes en een salade. 
Vaste klanten ontvangen een korting van 10%. 

U kunt hier uw kaarten kopen voor de cursus op 3 juni 2017.